ДТЕК ЕНЕРГО завершує перший етап впровадження SAP Ariba

24-01-2024

Сучасні ринкові відносини між продавцями та покупцями як у B2B, так і у B2C закупівлях вимагають від гравців постійного розвитку та удосконалення. Якщо основним критерієм розвитку закупівель у компанії є їх ефективність, то цифровізація – це найкращий інструмент, який допоможе її досягти.

Одним з найефективніших сучасних цифрових рішень для бізнесів є SAP Ariba - найбільша в світі торгівельна B2B платформа, яку використовують більш ніж 3 мільйони компаній з загальним щорічним торгівельним оборотом більше 1,6 трільйона доларів.   

Дирекція із закупівель ДТЕК ЕНЕРГО разом із командою Deloitte завершує перший етап провадження SAP Ariba, а саме - модулі Ariba Sourcing та Ariba SLP. Торгівельний майданчик SAP Ariba замінить собою внутрішній діючий – SAP SLC/Sourcing.

«Реалізація проєкту передбачає досягнення ефекту від залучення нових постачальників для критичних категорій закупівель та зменшення витрат на стратегічні закупівлі, - зазначив керівник проєкту Олексій Константинов, начальник відділу із планування, аналізу та контролю закупівель. – Стандартний інструмент Ariba Discovery дозволить використання функціоналу міжнародного сорсингу та забезпечить створення сталих ланцюгів постачання для потреб бізнеса».

Впровадження SAP Ariba виведе закупівлі ДТЕК ЕНЕРГО на новий якісний рівень, який забезпечить:

  • прозоре проведення торгів та вибір переможців 
  • контроль ризиків на усіх етапах процесу
  • збільшення кількості  нових постачальників щороку
  • зменшення термінів закупівлі 
  • економію за рахунок зниження вартості закупівлі

Share this post :

Зворотний зв'язок

Ми змінюємо принципи управління закупівлями та запрошуємо постачальників стати учасниками таких трансформацій

Виникли питання або маєте цікаві пропозиції для співпраці? Будь ласка, зв’яжіться з нами

Адреса

04119, Україна, Київ, вул. Ґарета Джонса, б.8, Д20

Зв’язатись з нами: