Відбір потенційних виконавців розробки і впровадження рішення WMS

28-03-2024

ДТЕК ЕНЕРГО оголошує пошук потенційних компаній для розробки та впровадження рішення WMS: «Система управління складами», метою якого є підвищення ефективності, надійності роботи складської інфраструктури та досягнення наступних показників:

  • Контроль складських операцій у режимі реального часу, нівелювання людського фактора: підвищення точності складських операцій, підвищення рівня обробки матеріальних потоків та оптимізація часу виконання складських операцій;
  • Мінімізація простоїв автотранспорту під розвантаженням/завантаженням;
  • Зниження показника оборотності ТМЦ

Пошук виконавців здійснюється на майданчику ZAKUPIVLI.PRO. До участі запрошуються як компанії, які мають готові продукти і рішення з впровадження WMS, так і компанії, які готові взятися за розробку нового рішення відповідно до вимог Замовника.
Запрошуємо підтвердити вашу зацікавленість у проєкті та запропонувати ваші рішення шляхом подачі пропозицій у торгах за посиланням: https://zakupivli.pro/commercial/tenders/R-UA-2024-03-28-1000028-k

На підставі отриманих відгуків про зацікавленість та опитувальних листів від компаній-учасників, за результатами їх оцінки  фахівцями ДТЕК ЕНЕРГО буде проведений відбір широкого переліку компаній-учасників (long list), які будуть запрошені до участі в наступному етапі - Демо-дні.

У межах Демо-дня учасникам надається можливість провести демонстрацію пропонованого рішення та надати відповіді на запитання представників Замовника.

За підсумками Демо-днів буде сформовано перелік учасників – потенційних виконавців (short list), яких буде запрошено на комерційні перемовини щодо участі в проєкті.

З нетерпінням чекаємо на ваші рішення та пропозиції.

Share this post :